Boardroom Discussions: Virtualna i nadograđena stvarnost - nove poslovne mogućnosti

Na trećem događanju programa “Boardroom Discussions – Digitalna transformacija iz perspektive predsjednika uprave”, gosp. Ratko Mutavdžić, Public Sector Director Cloud Services, CEE region, Microsoft je održao uvodni govor u temu virtualne i nadograđene stvarnosti.

Očekivanja od virtualne i nadograđene stvarnosti su velika: pojavljuje se sve veći broj scenarija i rješenja koja korisnik može izgraditi i uporabiti koristeći okruženja za virtualnu i nadograđenu stvarnost. Kako ih možete uporabiti u svom poslovnom okruženju? Kako iskoristiti podatke koje posjedujete kako bi obogatili svoja digitalna rješenja? Što nositelji odluka u organizaciji moraju učiniti danas kako bi osigurali da njihove organizacije mogu kreirati nova iskustva za svoje korisnike? Na ovom događanju razmotreni su različiti scenariji primjena i prezentirani koraci uporabe virtualnih i nadograđenih tehnologija i platformi.

Događanja iz Boardroom Discussions programa namijenjena su predsjednicima i članovima uprava te glavnim direktorima kompanija članica AmCham-a, zainteresiranima čuti o trendovima vezanim za digitalnu transformaciju i operativnim koracima od vodećih konzultantskih kompanija, IT lidera i kolega iz različitih industrija.

Digitalna transformacija će uskoro biti u pozadini svake strateške odluke i postati jednom od pretpostavki za daljnji rast i razvoj svake kompanije. Dok tema obuhvaća niz poslovnih područja, viši menadžeri koji su suočeni s ovim izazovom nemaju uvid u primjere iz kojih mogu učiti. S nizom interaktivnih rasprava usmjerenih na digitalnu transformaciju poduzeća, nadamo se premostiti ovu prazninu.
 

 

  • 27. veljača 2019
  • 09:00h - 11:00h
  • AmCham office meeting room, Strojarska cesta 22
Rasprodano
Virtualna i nadograđena stvarnost - nove poslovne mogućnosti

Glavni govornik:

  • Ratko Mutavdžić, Public Sector Director Cloud Services, CEE region, Microsoft

 

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 230 članova, koji zapošljavaju više od 80.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se