Boardroom Discussions: Virtualna i nadograđena stvarnost - nove poslovne mogućnosti

Događanja su namjenjena predsjednicima uprava, članovima uprava te glavnim direktorima tvrtki članica Američke gospodarske komore zainteresiranima čuti o trendovima vezanim uz digitalnu transformaciju i koracima operativnog planiranja od lidera u IT sektoru, vodećih tvrtki za savjetovanje u menadžmentu te njihovih kolege iz drugih industrija.

Očekivanja od virtualne i nadograđene stvarnosti su velika: pojavljuje se sve veći broj scenarija i rješenja koja korisnik može izgraditi i uporabiti koristeći okruženja za virtualnu i nadograđenu stvarnost. Kako ih možete uporabiti u svom poslovnom okruženju? Kako iskoristiti podatke koje posjedujete kako bi obogatili svoja digitalna rješenja? Što nositelji odluka u organizaciji moraju učiniti danas kako bi osigurali da njihove organizacije mogu kreirati nova iskustva za svoje korisnike? Na ovom događanju razmotriti ćemo različite scenarije primjena i prezentirati korake uporabe virtualnih i nadograđenih tehnologija i platformi.
 

 

  • 27. veljača 2019
  • 09:00h - 11:00h
  • AmCham office meeting room, Strojarska cesta 22
Pridružite se ovom događanju 2019-02-2709:00 2019-02-2711:00 Europe/Zagreb Boardroom Discussions: Virtualna i nadograđena stvarnost - nove poslovne mogućnosti Događanja su namjenjena predsjednicima uprava, članovima uprava te glavnim direktorima tvrtki članica Američke gospodarske komore zainteresiranima čuti o trendovima vezanim uz digitalnu transformaciju i koracima operativnog planiranja od lidera u IT sektoru, vodećih tvrtki za savjetovanje u menadžmentu te njihovih kolege iz drugih industrija. AmCham office meeting room, Strojarska cesta 22 American Chamber of Commerce in Croatia info@amcham.hr
Virtualna i nadograđena stvarnost - nove poslovne mogućnosti

Glavni govornik:

  • Ratko Mutavdžić, Public Sector Director Cloud Services, CEE region, Microsoft

 

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 230 članova, koji zapošljavaju više od 80.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se