natrag na listu članova

Bright d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Zabava

Bright Entertainment Group se bavi franšiziranjem edukativnih i zabavnih koncepata kao što su Muzej iluzija i Cluville – Kid’s Escape Room.

Društvo je osnovano 2016. i svoj je put započelo razvojem i franšiziranjem Muzeja Iluzija. Danas je Bright master franšizer za MENA regiju, dijelove SAD-a, Maleziju i dijelove Kanade. Dosad je Bright uspješno otvorio muzeje u 9 gradova, uključujući Dallas, Toronto, Istanbul, Dubai, Doha, Chicago, Kairo, Kuala Lumpur i Riyadh. Svaki od tih muzeja postao je u kratkom roku prepoznata atrakcija u svojem gradu. 2019. godine Bright je razvio koncept Cluville – Kid’s Escape Room i otvorio prvu franšizu u Podgorici, u Crnoj Gori. Cilj Brighta je nastaviti međunarodni rast i sudjelovati u širenju edukativno-zabavne industrije. Bright je potpuno posvećen održavanju dokazano uspješnog poslovnog modela s partnerima, kao i visokokvalitetnoj edukaciji i trajnoj podršci koja je potrebna za vođenje poslovnih procesa unutar franšize.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se