natrag na listu članova

Business Media Croatia d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Mediji i izdavaštvo

Business Media Croatia izdavačka je kuća sa 5 stručnih časopisa: PHARMABIZ, Mineral, Tehnoeko, Kamion&Bus i Restaurant&Hotel.

Među ostalim aktivnostima poslovnog izdavaštva, izdavačka kuća također nudi usluge dizajna i grafike (DTP) za časopise kao što su News&Views Američke gospodarske komore te časopise Audi i Fleet. Tvrtka organizira međunarodne izložbe, kao što su Minex – izložba i predstavljanje građevinske mehanizacije i rudarske opreme, izložba gospodarskih vozila i opreme Kamion&Bus RollShow i konferencije s međunarodnim sudjelovanjem kao što su "Zaštita okoliša i održivo upravljanje otpadom", "Rudarstvo" – Istraživanje, eksploatacija i prerada čvrstih mineralnih sirovina, Dani logistike, konferencija o prijevozu "Eurotrans" i "Mincon" - konferencija o građevinskim strojevima i opremi za proizvodnju sirovina i građevinskog materijala.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se