natrag na listu članova

Carlsberg Croatia d.o.o.

Kategorija Corporate Member Industrija: Proizvodi široke potrošnje

Carlsberg Croatia dio je grupacije Carlsberg, koju je J.C Jacobsen osnovao u Danskoj 1847. Carlsberg Grupacija jedna je od vodećih pivarskih grupacija u svijetu sa širokom ponudom brendova iz pivskog segmenta, ali i segmenata drugih napitaka.

Fondacija Carlsberg (jedna od najstarijih komercijalnih fondacija u svijetu) neprekidno upravlja pivovarom kako bi se umjetnost stvaranja piva nastavila i osigurao povrat društvenoj zajednici kroz podršku znanosti, umjetnosti i društvu. Neki moraju daleko tražiti da bi pronašli svoju svrhu. Za nas – ona je uvijek bila tu. Mi težimo savršenstvu svakog dana. Ne zadovoljavamo se trenutnim dobitkom kada znamo da možemo stvoriti bolje sutra za sve nas. Proizvodimo pivo za bolje danas i bolje sutra. Asortiman naših proizvoda u Hrvatskoj čine svjetski poznati pivski brendovi kao što su Carlsberg, Tuborg, Grimbergen, Holsten, cider Somersby, ali i lokalni brend PAN. Uspjeh Carlsberg Croatia temelji se na uzbudljivim brendovima, motiviranim ljudima i bliskom odnosu sa kupcima i potrošačima. Pivovara Carlsberg Croatia koja se nalazi u Koprivnici, jedna je od najmodernijih i najbolje opremljenih pivovara u regiji.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se