Nazad na vijesti
Čaroban Advent Winter Garden na Radničkoj!
2. prosinac 2021.

Čaroban Advent Winter Garden na Radničkoj!

Na Radničkoj cesti u Zagrebu otvorio se Winter Garden Advent uz veliko open-air klizalište

Klizanje je omiljena aktivnost zagrepčana u ovo blagdansko vrijeme pa će Advent na Radničkoj biti hit lokacija za rekreativne klizače i djecu. Osim velikog open-air klizališta ovdje senalaze kućice koje nude ukusne zalogaje, bubble corner, kuhano vino, bogat program koncerata, a sve započinje u četvrtak, 2. prosinca s koncertom Maje Šuput.

Na adventu svoju kućicu za pripremu hrane ima i Udruga UNUO koja se bavi edukacijom osoba s invaliditetom i inkluzijom u sve segmente društva.

Tijekom cijelog adventa organiziran je bogat program na kojem ćemo se družiti uz ukusne zalogaje, kuhano vino, pjenušce, zabavu se na velikom otvorenom klizalištu, a posebno izdvajamo čaroban foto korner s retro crvenom bubom među sniježnim borovima.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 280 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se