Nazad na vijesti
CBRE SEE imenovao Ivanu Rajković Špes za Rukovoditeljicu poslovanja u Hrvatskoj
7. rujan 2023.

CBRE SEE imenovao Ivanu Rajković Špes za Rukovoditeljicu poslovanja u Hrvatskoj

CBRE, vodeća svjetska savjetodavna tvrtka za nekretnine, objavila je imenovanje Ivane Rajković Špes Rukovoditeljicom poslovanja za tržište Hrvatske unutar Ureda za jugoistočnu Europu (SEE).

Tim povodom Boško Tomašević, direktor za jugoistočnu Europu u CBRE-u, izjavio je: „Imamo fantastičan tim u Zagrebu koji je postigao brojne rezultate u svim sektorima od otvaranja ureda u travnju 2021. Posljednjih mjeseci CBRE SEE je pružio konzultantske i transakcijske usluge za više od 100.000 četvornih metara unutar uredskog, industrijskog, maloprodajnog i investicijskog segmenta našeg poslovanja na hrvatskom tržištu. Zahvaljujući bogatom iskustvu i znanju koje Ivana Rajković Špes posjeduje, kao i njezinim liderskim sposobnostima, siguran sam da ćemo ne samo nastaviti postizati izvrsne rezultate, već i iskoristiti brojne prilike za daljnji rast na ovom ključnom tržištu."

Ivana Rajković Špes u CBRE dolazi s pozicije direktorice transakcija i upravljanja portfeljem u kompaniji Poseidon Group, a takođe posjeduje i više od desetljeća iskustva unutar Erste Grupe, gde su Ivanine različite uloge uključivale vođenje Workout i Sales timova u Hrvatskoj.

Cijelu vijest pročitajte na poveznici.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se