natrag na listu članova

Coca-Cola HBC Hrvatska d.o.o.

Kategorija Patron Member Industrija: Proizvodi široke potrošnje

Coca-Cola HBC Hrvatska jedna je od najvećih tvrtki u industriji bezalkoholnih pića u zemlji i ovlaštena punionica tvrtke Coca-Cola. Coca-Cola HBC Hrvatska jedina je tvrtka u zemlji koja proizvodi i distribuira Coca-Cola proizvode, uključujući Coca-Colu čija je proizvodnja u Hrvatskoj započela 1968. godine.

Sjedište tvrtke je u Zagrebu, gdje je smještena i punionica, dok se proizvodi distribuiraju kroz šest skladišta i distribucijskih centara tvrtke. Prodajnu ponudu tvrtke čine vodeće marke Coca-Cola, CocaCola Zero, Fanta i Sprite te marke pod licencama drugih tvrtki, kao što su Cappy i Nestea. Coca-Cola HBC Hrvatska kontinuirano traži nove mogućnosti da proširi svoju prodajnu ponudu i na taj način omogući potrošačima u Hrvatskoj veći izbor svojih proizvoda. Tvrtka poduzima sve mjere kako bi osigurala najvišu kvalitetu svojih proizvoda. Također, snažan fokus stavlja se na održivi razvoj poslovanja, koji je usko povezan sa održivim razvojem zajednica u kojima tvrtka posluje. Coca-Cola HBC Hrvatska članica je Coca-Cola Hellenic Group koja djeluje u 28 zemalja i opskrbljuje tržište od oko 595 milijuna stanovnika. Skupina je rangirana kao svjetski lider u industriji pića u indeksima Dow Jones Sustainability World and Europe, a također je uključena u FTSE4Good Index. Coca-Cola HBC je na premium listi na Londonskoj burzi (LSE: CCH), a njezine su dionice uvrštene na Atenskoj burzi (ATHEX).

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se