Nazad na vijesti
Crowe - jedna od 100 najboljih kompanija za rad u 2020. godini
14. siječanj 2020.

Crowe - jedna od 100 najboljih kompanija za rad u 2020. godini

Web stranica Glassdoor - gdje sadašnji i bivši zaposlenici imaju mogućnost anonimno ocijeniti kompanije, proglasila je Crowe kao jednu od samo 100 organizacija na svojoj listi najboljih kompanija za rad u 2020. godini.

Prilikom recenzije, zaposlenici ocjenjuju svoje ukupno zadovoljstvo kompanijom i ključne faktore poput prilika za napredovanje, naknada i beneficija, kulture i vrijednosti, višeg menadžmenta te ravnoteže između poslovnog i privatnog života. Na temelju ocjena isključivo sadašnjih i bivših zaposlenika, Crowe se svrstao među 100 najboljih mjesta za rad u kategoriji velikih poduzeća u 2020. godini. Zaposlenici smatraju da je Crowe mjesto s odličnom kulturom, uravnoteženim odnosom poslovnog i privatnog života te s politikom otvorenih vrata s višim menadžmentom. „Ponosni smo što smo jedni od dobitnika Glassdoor Employees' Choice nagrade i što smo se istaknuli u očima naših zaposlenika.“ - rekao je David Mellor, CEO Crowe Global-a.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 85.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se