natrag na listu članova

D-Business Consulting International d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Financijske usluge

DBCI je poduzeće za računovodstvo i savjetovanje koje nudi širok raspon usluga našim klijentima. Zagovaramo suradnju koja potiče osobni i profesionalni rast obiju strana.

Nastavit ćemo biti tržišni lideri koji su poznati po kvalitetnoj i profesionalnoj usluzi. Ispunjavamo sve trenutne i buduće poslovne potrebe naših klijenata te gradimo kvalitetne dugoročne odnose. Poduzeća svih veličina se pouzdaju u naše usluge, od računovodstva do pravnog savjetovanja. Naši klijenti rade sa nama kako bi unaprijedili svoje financije, usklađenost sa zakonskim okvirima i interne procedure. To im omogućuje veću kontrolu nad ključnim odjelima te značajne uštede. Bilo da ste ambiciozni poduzetnik, malo poduzeće, veliko dioničko društvo ili kompleksna grupacija, imat ćete pristup našim vrhunskim stručnjacima i procedurama. Ponosni smo na savršen balans kvalitete usluge i odnosa s klijentima. Naši stručnjaci imaju godine iskustva u različitim industrijama. Kvalificirani smo za rad u svim najvećim računalnim sustavima za računovodstvo. Osiguravamo brzu, efikasnu i cijenovno prihvatljivu uslugu kako bi vaše financije postale snaga vaše firme.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 280 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se