Nazad na vijesti
DignetDays 2018.
10. listopad 2018.

DignetDays 2018.

AmCham podržava tehnološku konferenciju DignetDays 2018. koja će se održati 25. listopada 2018.

DignetSoftware je hrvatska softverska kompanija koja se bavi implementacijom poslovnih softverskih rješenja. Trenutno je prisutna u 15 zemalja na četiri kontinenta. DignetSoftware ima kćerinske kompanije u Banja Luci (Bosna i Hercegovina), Beogradu (Srbija) i Melbournu (Australija).

DignetSoftware organizira godišnju tehnološku konferenciju DignetDays 2018. Konferencija se održava u Cinestaru u Areni centar Zagreb (Lanište), 25. listopada 2018. Konferencija je namijenjena poduzetnicima, vlasnicima tvrtki, direktorima, direktorima financije, direktorima informatike, direktorima ljudskih potencijala i drugih donositeljima odluka na svim razinama. Cilj konferencije je predstaviti poslovna rješenja: Microsoft Dynamics NAV (ERP), LS Retail za maloprodaju, ugostiteljstvo i benzinske servise, IBM i Microsoft BI rješenja te Dynamicweb e-commerce. Jedno predavanje odnosit će se na pilot projekt koji je u tijeku, a koji se odnosi na Opću uredbu o zaštiti osobnih podataka. Ulaz za sve sudionike je besplatan, a sudionici će imati mogućnost čuti najnovije vijesti iz svijeta poslovnih rješenja, a uz hranu i piće tijekom stanki, bit će mogućnost druženja s drugim sudionicima. Više o DignetSoftwareu, temama, predavačima i gostima-predavačima možete naći na www.dignet.hr. Svi zainteresirani trebaju se prijaviti što prije jer je broj sudionika ograničen. Prijaviti se možete na http://dignet.hr/dignetdays-2018/

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 230 članova, koji zapošljavaju više od 80.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se