natrag na listu članova

DignetSoftware d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Informacijska tehnologija

DignetSoftware je hrvatska kompanija sa sjedištem u Zagrebu. Pod ovim nazivom trenutno djeluju tri IKT kompanije (DignetSoftware Zagreb, DignetSoftware Banja Luka i DignetSoftware Beograd), a u postupku osnivanja je DignetSoftware Australija. DignetSoftware djeluje i ima klijente u preko trideset zemalja na pet kontinenata.

DignetSoftware djeluje globalno u području implementacije, održavanja i podrške globalnih poslovnih softverskih rješenja, a uglavnom se bavi implementacijom ERP rješenja (Microsoft Dynamics NAV / Microsoft Dynamics 365 Business Central), maloprodajnih rješenja LS Retail (sve tri vertikale: LS Retail, LS Hospitality and LS Forecourt) i LS One, kao i e-commerce rješenja Dynamicweb. DignetSoftware se također bavi implementacijom, održavanjem i podrškom u radu BI rješenja Strategic Companion Analyzer i Power BI. Zajedno sa stručnjacima IBM-a, DignetSoftware je odradio i značajan broj međunarodnih projekata integracije Microsoft Dynamics NAV / LS Retaila i SAP-a. Ove godine DignetSoftware kreće sa svojim prvim IOT i AI projektima te implementacijom IBM Watson Analyticsa.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se