natrag na listu članova

Divjak, Topić, Bahtijarević & Krka odvjetničko društvo d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Pravne usluge

Osnovano 1994., Odvjetničko društvo Divjak Topić Bahtijarević & Krka (DTB) prepoznato je kao pružatelj vrhunskih usluga iz svih pravnih područja s osobitim naglaskom na trgovačko i komercijalno pravo za potrebe domaćih i inozemnih korporacija u Hrvatskoj.

Bilo da se radi o svakodnevnom poslovanju ili sofisticiranim, strateškim transakcijama, DTB je pouzdan partner u rješavanju svih prepreka vezanih uz Vaše investicije i poslovne djelatnosti. Odvjetnici društva imaju bogato iskustvo u odnosima s državnim tijelima, agencijama te regulatornim tijelima. Sa značajnim iskustvom u zastupanju nekih od najvećih međunarodnih društava, te snažnom usmjerenošću na kompleksne transakcije međunarodnog karaktera, DTB je često sudjelovao u pravnim poslovima koji su ostavili snažan utjecaj na hrvatskoj pravnoj sceni. Odvjetnici društva osobito su iskusni u preuzimanjima i spajanjima, bankarskom i financijskom pravu, trgovačkom pravu, pravu tržišnog natjecanja, nekretninskom pravu, radnom pravu, pravu intelektualnog vlasništva te u rješavanju sporova. Osim hrvatskoga, odvjetnici društva su sudski tumači/izvorni govornici engleskoga, njemačkoga, talijanskoga, ruskoga i ukrajinskoga jezika.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se