Nazad na vijesti
Dobrodošlica novom članu: Enlil Net d.o.o.
10. studeni 2022.

Dobrodošlica novom članu: Enlil Net d.o.o.

Naše poslovanje smo započeli kao prodajni partneri najvećeg telekom operatera u državi, zatim najveće energetske tvrtke u Europi te jedne logističke kompanije.

Stečena znanja smo u 2020. godini iskoristili te se započeli baviti veleprodajom medicinskih proizvoda.
Trenutno smo pokrenuli s našim partnerom hrvatsku proizvodnju maski najviše zaštite za zdravstveni sektor i hrvatsku proizvodnju eko biorazgradivih vrećica za shopping.
Imamo vjerojatno najveći lager crnih nitrilnih rukavica u Hrvatskoj za različite djelatnosti na kojima smo bazirali naše poslovanje uz plave nitrilne i lateks rukavice.
Posredovali smo u mnogim poslovima sa renomiranim stranim kompanijama u milijunima komada vezano za nitrilne rukavice i testove.
Velika nam je čast da su nam povjerenje dodijelili najveći supermarketi i distributeri, ali i svi krajnji kupci.
Danas smo na tržištu prepoznati kao pouzdana kompanija s kojom možete poslovati uz proizvode top kvalitete po najviše moguće konkurentnim cijenama.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se