Nazad na vijesti
Dobrodošlica novom članu: Triglav osiguranje d.d.
9. listopad 2019.

Dobrodošlica novom članu: Triglav osiguranje d.d.

Triglav osiguranje d.d. je osiguravajuće društvo koje je prisutno na hrvatskom osiguravateljnom tržištu od 1967. godine. Dio je Grupe Triglav – najveće osigurateljne grupacije u jugoistočnoj Europi s godišnjom premijom preko 900 milijuna eura.

Triglav Grupa s više od 5 tisuća radnika u regiji raspolaže s visokim kreditnim rejtingom »A« što je pokazatelj financijske snage na osigurateljnom tržištu.
Poslovna mreža Triglav osiguranja d.d. u RH sastoji se od 9 podružnica te 67 prodajnih ureda. Društvo zapošljava 499  djelatnika te surađuje s 47 povjerenika za prodaju osiguranja, 96 agencija i 40 brokera.
Triglav osiguranje d.d. registrirano je za obavljanje poslova životnih i neživotnih osiguranja.
Kao svoju glavnu snagu Društvo ističe široku i konkurentnu paletu produkata, vlastitu prodajnu mrežu razgranatu po čitavom teritoriju RH, te kvalitetnu, brzu i pravičnu procjenu i likvidaciju šteta.
Zahvaljujući povjerenju naših osiguranika, Triglav je postao brend je ne samo u Hrvatskoj već i u cijeloj regiji. Naši osiguranici prepoznali su naše proizvode i brzinu rješavanja odštetnih zahtjeva.
Visoku kvalitetu naših usluga možemo zahvaliti našim stručnim kadrovima i znanju, između ostalog zahvaljujući i uspješnoj suradnji s našim osiguranicima.
U Triglav osiguranju slijedimo svoju misiju na temelju naše vrijednosti i središnjeg kapaciteta ili konkurentskih prednosti.

Naše vrijednosti su:
1.ANGAŽIRANOST (odgovaramo brzo i učinkovito),
2. JEDNOSTAVNOST (jednostavni smo i transparentni)
 3. POUZDANOST (ostvarujemo obećano)
 
Naše središnje sposobnosti su:
1. Stabilna i jasna strategija Grupe Triglav usmjerena razvoju na tržištu u RH
2. Prijenos dobrih praksi i stručna podrška matične kuće
3. Dobro poznavanje potreba i mentaliteta klijenata
4. Pružanje cjelovite usluge osiguranja
5. Zadovoljstvo klijenata te veliki postotak obnove osiguranja

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 88.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se