natrag na listu članova

DOK-ING d.o.o.

Kategorija Corporate Member Industrija: Proizvodnja

DOK-ING d.o.o. je hrvatska tvrtka u privatnom vlasništvu Vjekoslava Majetića, osnovana još 1991. a danas jedan od međunarodnih lidera u proizvodnji suvremenih robotskih sustava i opreme za posebne namjene s više od 130 zaposlenih.

DOK-ING d.o.o. je hrvatska tvrtka u privatnom vlasništvu Vjekoslava Majetića, osnovana još 1991. a danas jedan od međunarodnih lidera u proizvodnji suvremenih robotskih sustava i opreme za posebne namjene sa 100 zaposlenih. Tvrtka je certificirana prema standardima ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, ISO 50001:2011 i BS OHSAS 18001:2007, te je sposobna pružati prilagođena rješenja klijentima širom svijeta. Sjedište i glavni proizvodni kapaciteti su u Zagrebu i Slunju, a ima i tvrtku kćer u Južnoj Africi. Integrirajući vlastite inovacije i nove tehnologije, DOK-ING razvija i proizvodi robotizirane sustave posebne namjene, koji štite ljudske živote u obavljanju najopasnijih poslova, primarno u razminiranju, vatrogastvu i rudarstvu. Jedinstveno obilježje svih sustava je tehnologija daljinskog upravljanja koji osigurava visoku zaštitu operatera i svih sudionika procesa rada. Tijekom 27 godina rada DOK-ING je ostvario uspješnu poslovnu suradnju s brojnim domaćim i stranim vladama i ministarstvima, nevladinim organizacijama i agencijama, kao i s komercijalnim tvrtkama, a danas je preko prodanih sustava i opreme prisutan u 30-tak zemalja na svim kontinentima. DOK-ING-ov moto „Don't send a man to do a machine's job“ najbolje opisuje nastojanja kojom tvrtka već dugi niz godina dizajnira, izrađuje i prodaje daljinski upravljane sustave za potrebe razminiranja i rudarstva, te vatrogastva i ostalih brzih intervencija, a uz maksimalno očuvanje i zaštitu ljudskih života. U razminiranju je DOK-ING svjetski lider u proizvodnji sustava lake kategorije koji su se dokazali na brojnim terenima širom svijeta – od BiH-a do SAD-a, Sri Lanke, Sudana, Izraela... U vatrogastvu se ponosi multifunkcionalnim sustavom za protupožarnu zaštitu s brojnim mogućnostima zaštite ljudi i imovine od kemijskih, bioloških, radioloških i nuklearnih opasnosti. U rudarstvu je posebno istaknut razvoj flote niskoprofilnih robotiziranih sustava za potrebe rada u južnoafričkim rudnicima platine.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se