natrag na listu članova

E.ON Hrvatska d.o.o.

Kategorija Corporate Member Industrija: Energetika

E.ON grupa jedan je od najvećih operatora europskih energetskih mreža i energetske infrastrukture, kao i pružatelj naprednih korisničkih rješenja za više od 50 milijuna kupaca.

Naših 72 tisuće zaposlenika na 15 tržišta svakodnevno radi samo s jednim ciljem da E.ON postane platforma za zelenu energetsku tranziciju Europe. Kao jedan od najvećih europskih pružatelja energetskih usluga s preko 1.6 milijuna kilometara energetskih mreža E.ON je savršeno pozicioniran da predvodi sljedeći veliki korak u energetskom svijetu i učini prave promjene na zadovoljstvo svojih kupaca i cijelog tržišta. U Hrvatskoj grupa djeluje kroz tvrtku E.ON Hrvatska, koja u energetskom lancu vrijednosti sudjeluje kroz opskrbu električnom energijom, opskrbu i distribuciju plinom, pročišćavanje otpadnih voda te je predvodnik u izgradnji i projektiranju solarnih elektrana kako za kućanstva tako i za srednje i velike poslovne kupce za koje nudi i mogućnosti financiranja. Njegujemo partnerske odnose s našim kupcima nudeći im rješenja kojima će povećati svoju energetsku učinkovitost i neovisnost, poboljšati svoje poslovanje smanjenjem ovisnosti o kretanjima cijena energenata na tržištima te i sami postati dio zelene energetske tranzicije.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se