natrag na listu članova

Erste Card Club d.o.o.

Kategorija Patron Member Industrija: Financijske usluge

Erste Card Club d.o.o. (ECC) je kartična kuća s najdužom tradicijom poslovanja na hrvatskom tržištu u čijoj se jedinstvenoj ponudi proizvoda posebno ističu kartice Diners Cluba – prvog kartičnog branda na hrvatskom tržištu.

Povijest njezinog poslovanja do kraja 2008. bila je vezana za Diners Club, čije franšizno poslovanje vodi za hrvatsko tržište, a od početka 2009. počinje poslovati i s Visa, Mastercard, JCB i Discover kreditnim karticama. Od Diners Club Internationala dobiva priznanje “Best Large Franchise”, kao najbolja franšiza EMEA regije koju čini 49 zemalja Europe, Bliskog istoka i Afrike, 1996., 1998. i 2004. godine. Istu nagradu dobiva i 2018. za iskorak u poslovanju temeljen na suvremenim tehnologijama vidljiv prvenstveno u mogućnosti odobravanja Diners Club kartica end-to-end digitalnim procesom, ali i lansiranju ECC mobilne aplikacije kao prvom koraku k razvoju virtualne kartice, te prigodno priznanje za 50 godina postojanja. Svoje poslovanje Erste Card Club temelji na usmjerenosti prema klijentima, u skladu sa čijim potrebama redovito plasira inovativne proizvode, višestruko nagrađivane od međunarodne kartične struke. Kartična kuća Erste Card Club članica je grupe Erste banke u Hrvatskoj, u čijem je cjelovitom vlasništvu.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se