natrag na listu članova

Esplanade Oleander d.o.o. - Esplanade Zagreb Hotel

Kategorija Corporate Member Industrija: Ugostiteljstvo

Otvoren davne 1925. godine, Esplanade Zagreb hotel jedna je od najpoznatijih i najprestižnijih građevina u povijesnoj jezgri grada.

Hotel uživa dugu i uglednu povijest gostoprimstva svjetske klase, poznat po visoko personaliziranoj i besprijekornoj usluzi, te je od samog početka središte društvenog života grada. Važan dio hotela su i dva nagrađivana restorana te hotelski bar, svaki sa svojom jedinstvenom pričom i konceptom gastronomije, a također smo ponosni na legendarnu Oleander terasu i naravno, veličanstvenu Smaragdnu dvoranu. Tijekom povijesti je ugostio brojne uvažene goste - predsjednike država, političare, svjetski poznate glazbenike i filmske zvijezde, te brojne druge visoke dužnosnike i osobe iz javnog života. Esplanade Zagreb posvećen je personaliziranoj usluzi, njeguje svoju klasičnu profinjenost i najviši stupanj posvećenosti detaljima, hram je vrhunske gastronomije i užitka te pravo mjesto gdje možete doživjeti istinski luksuz za sva osjetila.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se