natrag na listu članova

ETRANET Grupa d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Informacijska tehnologija

ETRANET Grupa je jedan od vodećih pružatelja usluga elektroničkih transakcija, Android i Ingenico platnih aplikacija, naprednih loyalty, ticketing i online booking, smart city rješenja, rješenja za elektroničke digitalne etikete te rješenja za fiskalizaciju s preko 20 godina iskustva na hrvatskom i stranim tržištima.

Svojim klijentima osiguravamo maksimalne tehnološke, sigurnosne i industrijske standarde, visoku stručnost i iskustvo te evaluaciju i implementaciju inovativnih rješenja s fokusom na područja bezgotovinskog poslovanja (izdavanje i prihvat kartica i drugih oblika elektroničkog plaćanja) te naprednih POS (Point Of Sale) / POI (Point Of Interaction) sustava, po principu ‘ključ u ruke’. Naših 55 zaposlenih klijentima osigurava i servis, helpdesk te field support. Osim prodaje informatičkih rješenja skrojenih prema potrebama naručitelja, nudimo druge poslovne modele poput najma opreme i naprednih cloud based aplikacija po principu IaaS (Infrastructure as a Service) i SaaS (Software As A Service). Svojim uslugama tvrtka je prisutna kod klijenata na tržištima Hrvatske, Slovenije, Austrije, Češke i Rumunjske.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se