natrag na listu članova

Farseer d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Informacijska tehnologija

Farseer je hrvatska tvrtka sa sjedištem u Americi koja je razvila svoj cloud softver za poslovno planiranje i analitiku.

Neovisni financijski stručnjaci nedavno su nas uvrstili među 15 najboljih globalnih FP&A softvera treće generacije. Farseer je SaaS alat za financijsko planiranje i analitiku koji korisnicima omogućuje rad na poznat način (u fleksibilnosti proračunskih tablica), ali s mogućnošću rješavanja čak i najsloženijih scenarija planiranja poslovnih korisnika. Ne oduzima vrijeme za implementaciju, jednostavan je za korištenje i korisnici jednostavno vole mogućnost stvaranja i mijenjanja modela, nadzornih ploča i scenarija. Sve to podržava Farseer-ova prilagođena baza podataka u memoriji optimizirana za brza ažuriranja i ponovno izračunavanje modela, obradu milijune stanica u sekundi. Farseer pomaže tvrtkama u eliminaciji ručnog rada, poboljšanju točnosti i sigurnosti, kao i stjecanju novih spoznaja u domeni financijskog planiranja i analitike.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se