natrag na listu članova

FORTINET B.V.

Kategorija Corporate Member Industrija: Informacijska tehnologija

Fortinet je globalni davatelj usluga mrežne sigurnosti visokih performansi i specijaliziranih sigurnosnih rješenja koja omogućuju našim korisnicima zaštitu informatičke infrastrukture i nadzor nad njom.

Naša tehnologija razvijena je da ispuni određenu svrhu te ima integrirana sigurnosna rješenja, a u kombinaciji sa sigurnosno-obavještajnim uslugama FortiGuard osigurava potpunu zaštitu sadržaja visokih performansi koja je potrebna korisnicima da bi ostali zaštićeni u promjenjivom okruženju prijetnji. Više od 225.000 korisnika diljem svijeta – uključujući većinu poduzeća s popisa Global 1000, davatelje usluga i vlade – koristi se Fortinetovim širokim i dubokim asortimanom usluga za poboljšanje sigurnosnog okruženja, pojednostavljenja infrastrukture i smanjenja ukupne cijene vlasništva. Od krajnjih točaka i mobilnih uređaja, do ruba poslovanja i središta – uključujući baze podataka, slanje poruka i web-aplikacije – Fortinet pomaže zaštititi mreže koje se neprekidno mijenjaju u svakoj industriji i regiji diljem svijeta.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se