Nazad na vijesti
Fortinet Security day
15. ožujak 2019.

Fortinet Security day

Fortinet, globalni lider u širokim, integriranim i automatiziranim rješenjima za cybersecurity, organizira 5. izdanje Fortinet Security Day događaja za najvažnije klijente i partnere. Događaj će se održati u Dubrovniku u Hotelu Neptun 15. ožujka 2019. godine, a sastojat će se od jednodnevnog programa sa zanimljivim temama.

Iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore očekuje se oko 120 poduzeća i srednje velikih tvrtki. Cilj događaja je ilustrirati kako sigurnost mora igrati ključnu ulogu na putu digitalne transformacije svake organizacije, ali i dijeliti s IT menadžerima, IT direktorima, CIO-ovima, organizacijama civilnog društva, upraviteljima sigurnosti, mrežnim administratorima izazove o modernim rizicima od cyber sigurnosti.

Ove godine događaj će otvoriti Joe Sarno, potpredsjednik EMEIA s uvodnim riječima. Također, jedan od glavnih govornika, Patrick Grillo, s. Direktor International Solutions Marketing u Fortinetu, predstavit će koncept Fortinetovog pristupa kritičnim sigurnosnim problemima s kojima se tvrtke susreću kao SDWAN, Cloud i Secure Access. Budući da je sigurnost identificirana kao jedna od ključnih prepreka za uspješnu digitalnu transformaciju (DX), Patrick će objasniti zašto je važno razumjeti da osiguranje DX napora ne može biti "uobičajeno poslovanje". Sigurnosna transformacija identificira i rješava ključne sigurnosne aspekte DX-a i uvodi viziju Fortinet security Fabric za istinsku sigurnosnu transformaciju. Adrian Danciu, regionalni direktor za Jugoistočnu Europu predstavit će poslovni rizik i utjecaj koju sigurnost može imati na moderna poduzeća.

“Rado ćemo ponovno pozdraviti naše klijente i partnere na Fortinet Security Dayu, a ove smo godine odabrali novu lokaciju u prekrasnom gradu Dubrovniku. To će biti izvrsna prilika za raspravu o glavnim trendovima u IT sigurnosnoj industriji i dijeljenje naših iskustava. Neki od vas će sudjelovati na konferenciji po peti put, što pokazuje da događaj dobiva veće priznanje i popularnost na tržištu, ”- kaže Tomislav Tucibat, regionalni menadžer za Adriatic regiju. "Vrlo smo uzbuđeni što možemo podijeliti ovaj jedinstveni trenutak sa svima vama."

Za besplatnu registraciju posjetite web-stranicu događaja.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 280 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se