natrag na listu članova

Gavrilović d.o.o.

Kategorija Patron Member Industrija: Proizvodi široke potrošnje

Gavrilović je najveći hrvatski proizvođač salama i mesnih proizvoda te predvodnik u sektoru kvalitetnih mesnih prerađevina tijekom posljednjih 150 godina.

Gavrilović je najveći hrvatski proizvođač salama i mesnih proizvoda te predvodnik u sektoru kvalitetnih mesnih prerađevina tijekom posljednjih 150 godina. Ovo obiteljsko poduzeće posvećeno je kvaliteti, a njegova povijest seže do daleke 1690. godine. Gavrilović je dobavljao proizvode za austrougarski dvor u Beču, za Napoleonove trupe tijekom rata i za američke vojne snage. Njegov je najpoznatiji proizvod zimska salama Gavrilović, jedinstvene recepture i prirodnog procesa zrenja koji traje više od 90 dana i prekriva sušenu salamu tankim slojem plijesni. Poduzeće također drži vodeći položaj na tržištu pašteta, posebno sa svojom jetrenom paštetom, i u sektorima gurmanskih mesnih proizvoda, šunka i kobasica. Gavrilović svoje proizvode izvozi u Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju i Crnu Goru, Veliku Britaniju, Njemačku, Švedsku, SAD i Australiju. Poduzeće je nositelj broja odobrenja 399 za EU/SAD. Od ove godine Gavrilović je i ponosni nositelj certifikata Halal za goveđe i pileće meso i njihove prerađevine. Gavrilović je 2009. kupio Puris, mesno-prerađivačko poduzeće iz Pazina koje je jedan od najpoznatijih proizvođača svježeg purećeg mesa i proizvoda od purećeg mesa u Hrvatskoj. Ove je godine grupi prirodan još jedan vrijedan član: McDonalds Hrvatska d.o.o. Grupu Gavrilović čine: -Gavrilović - prerada mesa, -Gavrilović - poljoprivreda, -Diona - maloprodajni lanac, -Puris, obrada purećeg mesa, Pazin, i -McDonalds, Hrvatska.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se