Nazad na vijesti
Green Future konferencija 2023 – Predstavljanje
1. lipanj 2023.

Green Future konferencija 2023 – Predstavljanje

Green Future konferencija okuplja tehnološke lidere, znanstvenike, predstavnike institucija i kreatore javnih politika čije odluke utječu na cijelo društvo, kako bi razmijenili ideje i iskustva po pitanju najaktualnije teme današnjice, tranzicije prema održivom gospodarstvu.

1. i 2. lipnja, u splitskom Hrvatskom narodnom kazalištu, govornici iz cijeloga svijeta raspravljati će o urbanoj i e-mobilnosti, zaštiti okoliša, digitalizaciji poslovanja, financiranju zelenih projekata, javnim politikama te ostalim novostima koje su u fokusu Europe i svijeta.

Prvu Green Future konferenciju uživo je pratilo više od 950 posjetitelja, a podržale su je neke od najvećih hrvatskih tehnoloških tvrtki, kao i lokalna zajednica te institucije kojima je prelazak na održivo gospodarstvo primarni cilj u godinama koje slijede.

Nakon spektakularnog prvog izdanja, cilj konferencije je nadograditi prošlogodišnji uspjeh, privlačenjem još većeg broja vrhunskih govornika i širenjem vidljivosti, s misijom stvaranja poticajne atmosfere za povezivanje te stvarni rad u promoviranju koncepta zelene tranzicije.

U sklopu konferencije, održati će se i Startup Challenge za tvrtke koje razvijaju inovativna rješenja u području održivog razvoja. Predstavnicima deset startupa biti će na taj način omogućeno da predstave eko-ideje žiriju, a uz nagrade i stručne savjete, pruža im se i mogućnost umrežavanja s titanima industrije te potencijalnim investitorima.

Osim unosne novčane nagrade, tu su i Green Communication Awards koje dodjeljuje glavni partner natjecanja, Infobip, za svoje proizvode i usluge u iznosu od 100 tisuća eura koje se mogu koristiti za njihove proizvode.

Sve novosti o govornicima, agendi i brojnim iznenađenjima za posjetitelje biti će objavljene na službenoj web stranici, kao i na društvenim mrežama konferencije.

Za AmCham članove je osiguran popust od 30% popusta za sve vrste ulaznica, uz promo kod: AmCham

Promo kod se iskorištava prigodom registracije na event na linku: https://www.entrio.hr/event/green-future-conference-2023-11999

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se