Nazad na vijesti
HealthComm Forum 2023. – Program konferencije
1. lipanj 2023.

HealthComm Forum 2023. – Program konferencije

Iskoristite popust na kotizacije i sudjelujte na prvoj regionalnoj konferenciji koja okuplja javni i privatni zdravstveni sektor s ciljem povratka povjerenja građana u zdravstvo

Na službenim stranicama konferencije objavljen je detaljni program konferencije HealthComm Forum, prve regionalne konferencije koja okuplja čitavi javni i privatni zdravstveni sektor s ciljem povratka povjerenja građana u zdravstvo. HealthComm Forum će se održati 1. i 2. lipnja u zagrebačkom Mozaik Event Centru.

Kako je tema ovogodišnje konferencije usmjerena vraćanju povjerenja građana u zdravstveni sustav, posjetitelji će imati priliku učiti od renomiranih stručnjaka iz područja zdravstva i komunikacijskih znalaca te saznati više o praksama i najnovijim trendovima koji mogu doprinijeti rješavanju ovog važnog izazova.

O prilikama i rješenjima za vraćanje povjerenja građana u čitavi sustav govorit će svi koji na to mogu svojim djelovanjem direktno utjecati – predstavnici javnih organizacija, medicinskih sestara, liječnika, ljekarnika, poliklinika, farmaceutskih tvrtki i prehrambene industrije, ekonomski stručnjaci i znanstvenici, mediji i komunikacijski stručnjaci.

HealthComm Forum 2023 održat će se u organizaciji agencije Val grupa, a konferenciju su, uz Američku gospodarsku komoru u Hrvatskoj, podržali Ministarstvo zdravstva, Hrvatski zavod za javno zdravstvo, Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje, Novartis, AstraZeneca, Croatia Poliklinika te strukovna udruženja u području zdravstva i komunikacija: Hrvatska liječnička komora, Hrvatska ljekarnička komora, Hrvatska komora dentalne medicine, Hrvatska komora medicinskih sestara, Koalicija udruga u zdravstvu, Hrvatsko farmaceutsko društvo, Hrvatska udruga za odnose s javnošću, Hrvatska udruga poslodavaca i druge relevantne organizacije.

Kako je Američka gospodarska komora u Hrvatskoj jedan od partnera ovogodišnje konferencije, sve naše članice i članovi imaju pravo pri kupnji kotizacija ostvariti popust od 10% - sve što trebate učiniti jest u predviđeno polje za unos promo koda upisati kod AmCham.

Više o konferenciji saznajte na poveznici.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se