natrag na listu članova

Henkel Croatia d.o.o.

Kategorija Corporate Member Industrija: Proizvodi široke potrošnje

Tvrtka Henkel posluje širom svijeta sa vodećim brendovima i tehnologijama u tri poslovna sektora: Laundry & Home Care (Proizvodi za pranje rublja i kućanstvo), Beauty Care te Adhesives Technologies (Ljepila i tehnologije).

Henkel je osnovan 1876. i zauzima vodeće svjetske pozicije kod potrošača, kao i industrijskih poduzeća s dobro poznatim robnim markama kao što su Persil, Schwarzkopf i Loctite. Kompaniju Henkel, čiji počeci na hrvatskom tržištu sežu u 60-te godine prošlog stoljeća kada su proizvodi poput Persila i Dixana nalazili svoje mjesto u hrvatskim kućanstvima putem privatnog uvoza, na hrvatskom tržištu predstavlja Henkel Croatia d.o.o. osovana u srpnju 1994. Godine. Henkel Croatiu čini tim većinom visoko obrazovanih stručnjaka s područja prodaje i marketinga, koji brine o uspjehu preko 450 brandova na nekoliko regionalnih tržišta.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 280 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se