natrag na listu članova

Hexis d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Informacijska tehnologija

Svemoguća misija: proizvod bez greške. Hexis je digitalna agencija s fleksibilnim timom posvećenim digitalnoj izvrsnosti.

Tako bi zvučala naša biografija da treba stati u jedan tweet, no ipak ćemo je malo proširiti i oplemeniti. Hexisov arsenal vještina obuhvaća dizajn i razvoj softvera koji se prilagođava svakom ekranu, bio on mobilni ili stolni. Iskusni smo u e-trgovini, IT-konzaltingu, dizajnu i razvoju mobilnih aplikacija, sustavu rezervacija… - no to su samo sredstva koja vode do određenog cilja. U svom radu krećemo od cilja i stvaramo sve što je potrebno da se on postigne. Uživamo poslovati uživo. Smješteni smo u Rijeci, no vrlo često surađujemo s klijentima u drugim gradovima Hrvatske, a i šire. Kilometri nisu nikakav problem. Naša je najznačajnija referenca činjenica da do novih klijenata dolazimo metodom preporuke.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se