natrag na listu članova

Horwath HTL Croatia - Horwath i Horwath Consulting Zagreb d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Savjetovanje

Horwath HTL je globalno prepoznata kompanija, specijalizirana za savjetovanje u hotelijerstvu, turizmu i industriji slobodnog vremena.

Sa 100 godina iskustva i više od 10.000 završenih projekata, Horwath HTL je ujedno i najveći i najprepoznatiji svjetski brend za savjetovanje u hotelijerstvu s 45 ureda širom svijeta koji osiguravaju jedinstvenu ekspertizu i neusporedivo poznavanje tržišta. Od 1915. godine pružamo nepristrane, stručne savjete našim klijentima i prepoznati smo kao utemeljitelji Jedinstvenog knjigovodstvenog sustava koji je postao globalni industrijski standard za računovodstvo u hotelijerstvu. Glavna područja stručnosti Horwath HTL-a uključuju: Turizam i slobodno vrijeme, Planiranje i razvoj, Upravljanje imovinom, Procjene vrijednosti imovine, Transakcijski savjeti, Zdravlje i wellness, Korporativna strategija, marketing i prodaja, EU fondovi u turizmu. Horwath HTL surađuje s vladinim tijelima, međunarodnim organizacijama, razvojnim agencijama i bankama, hotelskim kompanijama, kao i s nizom renomiranih klijenata i investitora iz privatnog sektora.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se