natrag na listu članova

HP-Hrvatska pošta d.d.

Kategorija Patron Member Industrija: Distribucija i logistika

Predanost i uloga Hrvatske pošte u društvu nepromijenjena je tijekom godina. Građanima smo oduvijek na usluzi prenoseći njihove poruke, pakete i osiguravajući im mogućnost obavljanja brojnih usluga ma gdje bili.

Hrvatska pošta kao vodeći logističar na tržištu danas je digitalno inovativna tvrtka koja povezuje korisnike, poduzeća i zemlje. Svrstani smo među predvodnike digitalne transformacije u zemlji, a brojna nova rješenja u poslovanju i procesima omogućila su optimalne i modernije usluge te snažno potpomažu rast e-trgovine. Među uslugama Hrvatske pošte su i dobro poznati brendovi poput Žutog klika i ePošte. Razvojna Strategija Pošta2022. u fokus svih promjena stavila je potrebe naših radnika i korisnika. Kako bismo odgovorili na potrebe korisnika i ispunili sve zahtjeve brzorastućeg paketnog tržišta, ponudili smo brzu paketnu dostavu – Paket24. Ova usluga jedina je brza dostava koja na čitavom teritoriju poslovnim i privatnim korisnicima nudi brojna kurirska rješenja prilagođena njihovim potrebama. Hrvatska pošta neprestano radi na razvoju i ulaganjima u usluge, kapacitete i logistička rješenja, stoga će slanje i primanje paketnih pošiljaka korisnicima biti dostupno na 300 paketomata postavljenih diljem zemlje. Strateškim investicijama i razvojem usluga Hrvatska pošta poboljšala je cjelokupno poštansko tržište i važan je dio rasta gospodarstva. Razvojem logističkih kapaciteta i temeljnog poslovanja, regionalnom ekspanzijom i strateškim partnerstvima Hrvatska pošta nametnula se kao moderna tvrtka spremna za osvajanje novih tržišta.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se