natrag na listu članova

Hrvatska poštanska banka d.d.

Kategorija Corporate Member Industrija: Financijske usluge

Hrvatska poštanska banka d.d. osnovana je 1991. godine kao univerzalna bankarska institucija za sve bankarske transakcije u Hrvatskoj i inozemstvu.

Danas je HPB najveća banka u vlasništvu države, a zahvaljujući operativnim rezultatima i imovini u vrijednosti 18 milijardi kuna, jedna je od vodećih banki u Hrvatskoj. HPB je bankarska ustanova koju odlikuju okrenutost prema tržištu i konkurentska profiliranost. Pruža integralne usluge klijentima, sveobuhvatne financijske usluge vladi te je pouzdana podrška i partner hrvatskom gospodarstvu, posebno u segmentu malog i srednjeg poduzetništva. Banka ima 60 podružnica, koje pokrivaju čitav teritorij Republike Hrvatske, i više od 640.000 klijenata. U maloprodajnom sektoru banka drži 10 % tržišta tekućih ili žiro računa.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se