natrag na listu članova

Hrvatski kišobran d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Proizvodnja

Od malog kioska, vizijom, upornošću i mudrim rizikom, Rogić je, zajedno sa svojim timom stvorio Hrvatski kišobran koji je danas poznat u cijelome svijetu.

U vrijeme pandemije, preuzeli smo ulogu pouzdanog partnera za niz europskih poduzeća koja su se odlučila okrenuti jačanju suradnje na EU razini. Razvojem brenda, potičemo suradnju s hrvatskim i svjetskim dizajnerima, a nakon uspostavljanja integrativne radionice 2023, planiramo nastavak zapošljavanja osoba s invaliditetom. Danas brojimo preko 60 zaposlenika. Dobitnici smo niza nagrada i priznanja, dok ističemo priznanja iz područja DOP-a i održivog razvoja. Jedina smo masovna proizvodnja kišobrana u EU što nam omogućava dodatnu promociju Hrvatske. U svom radu vodimo se 3 temeljnim vrijednostima, a to su: iskrenost, jednake prilika za sve i vrijednost obostrane koristi. Naše prednosti su fleksibilnost, osluškivanje tržišta i želja kupaca te pozicija proizvodnje koja je u Europi postala ključna. Više od pola desetljeća aktivno ulažemo u tehnologiju, nove strojeve, digitalizaciju, razvoj procesa i edukaciju zaposlenih.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se