natrag na listu članova

Hrvatski Telekom d.d.

Kategorija Patron Member Industrija: Telekomunikacije

Hrvatski Telekom vodeći je pružatelj telekomunikacijskih usluga u Hrvatskoj u svim poslovnim segmentima: opslužuje 1,3 milijuna fiksnih linija, 2,4 milijuna mobilnih pretplatnika, više od 630.000 širokopojasnih veza te 383.000 TV korisnika.

Hrvatski Telekom vodeće je poduzeće kad je riječ o uvođenju naprednih tehnologija u Hrvatskoj i šire – prvi smo u Hrvatskoj ponudili MAXTv, pokrenuli smo Aplicentar, prvi virtualni centar mobilnih aplikacija, i prvi smo u Hrvatskoj pokrenuli 4G mrežu. HT je prvo poduzeće u Hrvatskoj koje je pokrenulo primjenu NFC tehnologije i pokrenulo ICT Marketplace, virtualnu trgovinu poslovnih aplikacija i ICT usluga. Krajem 2012. godine HT je prvi na svijetu testirao TeraStream, mrežu budućnosti. Od inicijalne javne ponude u listopadu 2007. godine Hrvatski Telekom nekoliko je puta dobio nagradu Golden Share i nagradu za najbolje odnose s ulagačima.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se