natrag na listu članova

Hrvatsko društvo za kvalitetu

Kategorija Non - Profit Member Industrija: Udruge

Hrvatsko društvo za kvalitetu (HDK) je dobrovoljno, neprofitno udruženje organizacija i pojedinaca, profesionalaca koji žele poboljšati kvalitetu svojih usluga, proizvoda i poslovanja kroz razmjenu iskustava i znanja te primjenu znanja iz podataka dostupnih o kvaliteti u Hrvatskoj, Europi i svijetu.

Članstvo čine mala, srednja i velika poduzeća, institucije, udruge, organizacije i pojedinci iz različitih grana gospodarstva, obrazovanja, uslužnog sektora i državne uprave. Od 1993. HDK je punopravna članica Europske organizacije za kvalitetu (EOQ) i nacionalni predstavnik za Hrvatsku. HDK je osnivač i organizator sljedećih međunarodnih godišnjih događanja: Hrvatske konferencije o kvaliteti (od 1998.) i Znanstvenog skupa Hrvatskog društva za kvalitetu (od 2010.). Godine 2003. HDK je organizirao prvi hrvatski Dan kvalitete, događaj kojim se obilježavaju i slave Europski tjedan kvalitete i Svjetski dan kvalitete.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se