natrag na listu članova

INFINUM d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Informacijska tehnologija

Infinum se bavi osmišljavanjem i razvojem digitalnih proizvoda od 2005. godine. Naša misija je graditi tehnologiju koja pomaže ljudima.

Usmjereni smo na globalno tržište te stvaramo funkcionalne i elegantne digitalne proizvode za klijente iz područja financija, telekomunikacija, zdravstva, turizma, medija te drugih industrija. U našim uredima u Zagrebu, Varaždinu, Ljubljani, Podgodrici, Londonu i New Yorku radi više od 400 talentiranih stručnjaka. Naše proizvode koriste milijuni ljudi, a kvaliteti rada svjedoče brojna priznanja od strane autoriteta industrije poput Deloittea i Inc. 5000. 2015., 2019. i 2020. prepoznati smo kao najbolji poslodavac u Hrvatskoj te deseti najbolji pružatelj B2B usluga na svijetu od strane Clutcha. Doprinos zajednici i dijeljenje znanja dio su naše kulture pa tako održavamo predavanja za IT zajednicu, pišemo članke na našem blogu, a posebno se ponosimo projektom Infinum Academy, besplatnim tečajevima u sklopu koje studenti uče napraviti vlastitu aplikaciju od nule.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se