natrag na listu članova

INFINUM d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Informacijska tehnologija

Infinum se bavi dizajnom i razvojem mobilnih aplikacija od 2005. godine. Naša misija je stvaranje digitalnih proizvoda koji pomažu ljudima.

Usmjereni smo na globalno tržište te stvaramo funkcionalna i elegantna softverska rješenja za klijente iz područja financija, telekomunikacija, zdravstva, turizma, medija te drugih industrija. U našim uredima u Zagrebu, Varaždinu, Ljubljani i New Yorku radi više od 250 talentiranih stručnjaka. Naše proizvode koriste milijuni ljudi, a kvaliteti rada svjedoče brojna priznanja od strane autoriteta industrije poput Deloittea i Inc. 5000. U 2019. godini priznati smo kao najbolji hrvatski poslodavac te deseti najbolji pružatelj B2B usluga na svijetu od strane Clutcha. Doprinos zajednici i dijeljenje znanja dio su naše kulture pa tako održavamo predavanja za IT zajednicu, pišemo članke na našem blogu, a posebno se ponosimo projektom Infinum Academy, besplatnom akademijom u sklopu koje studenti uče napraviti vlastitu aplikaciju od nule.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se