natrag na listu članova

INsig2 d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Informacijska tehnologija

INsig2 je tvrtka specijalizirana za integrirana sigurnosna rješenja, rješenja i usluge povezane s digitalnom forenzikom te razvojem i održavanjem softverskih rješenja

INsig2 sigurnosna rješenja objedinjuju sklopovske i programske platforme, zbog čega smo u mogućnosti pružiti usluge integracije klijentima u područjima logičke i tehničke zaštite. Na području digitalne forenzike pružamo širok raspon usluga, od savjetovanja i obrazovanja do opremanja laboratorija, pri čemu uvijek pratimo najnovije tehnologije. Od 2004. INsig2 pruža usluge i za privatni i javni sektor; tijela za provedbu zakona, obrambene snage, pravna tijela, međunarodne organizacije, tehnološki sektor, bankarske institucije, farmacija, javno zdravstvo i drugi. INsig2 također pruža usluge razvoja i održavanja softverskih rješenja kroz kontinuirano ulaganje u nove tehnologije kako bi se prilagodio zahtjevima klijenata. Naše iznimno iskustvo i znanje omogućuje nam da prepoznamo potrebe i zahtjeve klijenata i osiguramo im najbolje prilagođeno rješenje. Profesionalne usluge i zadovoljstvo klijenata naš su primarni cilj!

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se