Nazad na vijesti
Interview Waiver Program
7. rujan 2020.

Interview Waiver Program

Konzularni odjel Veleposlanstva SAD-a u Zagrebu želi zahvaliti poslovnoj zajednici na kontinuiranoj suradnji i interesu za putovanje u Sjedinjene Američke Države. Ovom prilikom bi željeli naglasiti da, iako određene rutinske usluge za izdavanje viza Američkom veleposlanstvu u Zagrebu ostaju suspendirane, i dalje prihvaćaju zahtjeve za vize kroz postupak obnove vize bez potrebe razgovora u konzularnom uredu.

Ovo bi mogla biti dobra prilika za vaše zaposlenike, kolege i poslovne partnere da u ovom trenutku bez odgode obnove svoje poslovne/turističke vize B1/B2.

Podsjećamo vas da kvalificirani podnositelji zahtjeva za ne-imigrantsku vizu mogu u mnogim slučajevima obnoviti vize bez razgovora s američkim konzularnim predstavnikom. Više informacija o ovom procesu možete pronaći ovdje.

Ako imate bilo kakvih pitanja, pošaljite poruku na consularzagreb@state.gov. Informacije o postupku prijave dostupne su na ovdje.

Nadamo se da će vam ove informacije biti korisne kada planirate svoje buduće putovanje u SAD.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se