natrag na listu članova

LQ d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Obrazovanje

LQ se 12 godina bavi razvojem zaposlenika, kulture i menadžment sistema u poduzećima širom regije, istovremeno promičući inovativne metode učenja u poslovnom okruženju.

Svojim posebno osmišljenim programima edukacije uspješno transformira živote ljudi i organizacija. Konzultanti tvrtke priznati su domaći i inozemni stručnjaci koji održe godišnje edukacije s više od 2500 zaposlenika iz 70 organizacija različitih industrija i područja djelovanja. Posebnu pozornost LQ stavlja na korištenje digitalnih metoda u učenju, pa kroz taj kanal ima uspješnu suradnju s tvrtkom CrossKnowledge, globalnim liderom u e-learningu, a koja je u vlasništvu američke korporacije Wiley group. Organizator je i regionalne konferencije o digitalnom učenju „Learning disruption“. Alan Žepec, CEO i vlasnik firme LQ, zajedno sa svojim timom razvija nove menadžment modele kao što je BOOM, nove metode učenja kao što je upotreba gejmifikacije te gradi kulturu dijaloga i samorazvoja kroz coaching, mentoring i assessment.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se