natrag na listu članova

Magic Forest d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Tehnologija

Projekt O? je projekt razvoja osviještenosti i potrebe zaštite šuma putem socijalno potaknute sadnje stabala odnosno šuma, kroz inovativne proizvode prilagođene amaterskoj sadnji, jednostavne inovativne sisteme pošumljavanja, te edukacijske programe.

U posljednjih nekoliko godina razmišljanje o ekologiji postalo je dnevna rutina, ne samo kod ekološki osviještenih i aktivnih ljudi već kod šire populacije. Više se ne radi o trendu, već o svjesnosti o opasno narušenom balansu između ljudi, planete i čitavog ekosustava. Današnji se svijet uistinu kreće prema potencijalno katastrofalnim scenarijima ako ne uspijemo brzo zaustaviti i preokrenuti negativne trendove deforestacije i ispuštanja stakleničkih plinova. Naš je cilj udruživanje i pokretanje najšire javnosti, privatne i poslovne, te svih dobnih skupina, u smjeru zaštite i obnove šuma na prostoru Hrvatske. Zato smo kroz Projekt O? osmislili proizvode koji olakšavaju sadnju stabala i pošumljavanje - inovativne, poticajne i dovoljno jednostavne za aktivno uključivanje svakog pojedinca, obitelji ili kompanije. Radi se o suvremeno dizajniranim proizvodima: samoklijajuće bombice i Zeleni voucher.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se