natrag na listu članova

Manpower d.o.o.

Kategorija Corporate Member Industrija: Ljudski resursi

S predstavništvima u više od 80 država širom svijeta, ManpowerGroup predstavlja globalnog lidera u području privremenog i stalnog zapošljavanja, osiguravajući tvrtkama svih veličina kontinuirana kadrovska rješenja, s ciljem jačanja poslovne stabilnosti i konkurentnosti.

S prisutstvom na tržištu od 2008. godine, ManpowerGroup Hrvatska prihvaća i primjenjuje najbolje globalne prakse, i dokazuje razvoj ekspertize na najvišem nivou. ManpowerGroup pomaže tvrtkama da upravljaju promjenjivim potrebama za talentima na današnjem tržištu rada u kojem brzina pristupa odgovarajućim kadrovima predstavlja snažnu konkurentsku prednost. Već osam godina zaredom, ManpowerGroup je jedina tvrtka u području ljudskih resursa, proglašena za najetičniju kompaniju na svijetu od strane Ethisphere Instituta. Također, visoko je rangirana na Fortune 500, popisu najvećih američkih tvrtki, a istovremeno je evidentirana i na popisu najvećih svjetskih kompanija.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se