natrag na listu članova

NEPHOS d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Informacijska tehnologija

Nephosovi proizvodi i usluge, izgrađeni na temelju 20 godišnjeg iskustva rada za najveće svjetske kompanije, usmjereni su na brže ostvarivanje poslovnih ciljeva naših klijenata, pomažući im da dobiju najviše od svojih ulaganja u informacijsku tehnologiju.

Naši se klijenti mogu osloniti na?znanje naših stručnjaka koji su u stanju razumjeti?njihove strateške ciljeve i svjetske tehnološke trendove. Našim proizvodima i uslugama pomažemo klijentima odgovoriti na pitanja poput: •kako iskoristiti tehnologiju za usvajanje novih ?modela poslovanja? •kako ispravnim odabirom i korištenjem tehnologije?mogu unaprijediti poslovanje, optimizirati ?troškove, poboljšati učinkovitost i nadzor ?nad poslovnim operacijama? •kako bolje usmjeriti investicije u IT tehnologiju?

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se