natrag na listu članova

Nexe d.d.

Kategorija Patron Member Industrija: Proizvodnja

Poslovni sustav Nexe Grupe objedinjuje 16 tvrtki koje posluju u Republici Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini, a u kojem je zaposleno više od 1.700 radnika.

Nexe Grupa bavi se proizvodnjom cementa, betona, agregata, betonskih elemenata, crijepa i cigle, a u sustavu Grupe posluju i Luka Tranzit Osijek te tvrtka za gospodarenjem otpadom Ekonex. Vizija Nexe Grupe je biti vodeći proizvođač građevinskih materijala prepoznat po društveno odgovornom poslovanju i održivom stvaranju novih vrijednosti za svoje kupce, vlasnike, zaposlenike i društvenu zajednicu. Misija je odgovorno graditi bolju budućnost. Nexe Grupa u svom se poslovanju vodi smjernicama Politike kvalitete kojima se obvezala da će kroz djelovanje svog Sustava upravljanja kvalitetom težiti što većem zadovoljstvu svojih kupaca, kontinuirano sprječavati onečišćenje sastavnica okoliša, osigurati zdravo i sigurno okruženje za zaposlenike i dobavljače i, kada je to primjenjivo, uvoditi nove tehnike i tehnologije u skladu s dobrom industrijskom praksom i najboljim raspoloživim tehnikama. Posebna pažnja posvećuje se projektima koji za cilj imaju podizanje kvalitete života ljudi u zajednicama u kojima Grupa djeluje.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se