natrag na listu članova

Nexe d.d.

Kategorija Patron Member Industrija: Proizvodnja

NEXE Grupa sastoji se od 15 tvrtki koje posluju u Republici Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini, a u kojima je zaposleno gotovo 1.800 radnika.

Osnovna djelatnost je proizvodnja građevinskih materijala - cementa, betona, agregata, betonskih elemenata, crijepa, cigle i keramičkih pločica, a u sastavu NEXE Grupe posluju još i Luka Tranzit Osijek te tvrtka za gospodarenjem otpadom Ekonex. Vizija NEXE Grupe je biti vodeći proizvođač građevinskih materijala prepoznat po društveno odgovornom poslovanju i održivom stvaranju novih vrijednosti za svoje kupce, vlasnike, zaposlenike i društvenu zajednicu. Misija je odgovorno graditi bolju budućnost. Ostvarenje misije i vizije te strateških ciljeva osigurava se kroz sustavan pristup vođenju i upravljanju procesima. Uvođenjem i održavanjem certificiranih sustava upravljanja NEXE brine o svojoj društvenoj odgovornosti. U svom poslovanju NEXE Grupa se vodi smjernicama Politike kvalitete te kroz svoj sustav upravljanja kvalitetom teži što većem zadovoljstvu svojih kupaca, kontinuiranom sprječavanju onečišćenja sastavnica okoliša, osiguranju zdravog i sigurnog okruženja za zaposlenike i dobavljače i, kada je to primjenjivo, uvođenju novih tehnika i tehnologija u skladu s dobrom industrijskom praksom i najboljim raspoloživim tehnikama. Posebna pažnja posvećuje se projektima koji za cilj imaju podizanje kvalitete života ljudi u zajednicama u kojima NEXE Grupa djeluje.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se