natrag na listu članova

Nexi Croatia d.o.o.

Kategorija Corporate Member Industrija: Financijske usluge

Nexi Croatia je pružatelj platnih rješenja, čija je osnovna djelatnost procesuiranje kartičnih transakcija i pružanje digitalnih platnih i sigurnosnih rješenja autentikacije.

Kompanija u prosjeku procesira 1,5 milijuna transakcija dnevno, odnosno 560 milijuna godišnje, te je posvećena razvoju i upravljanju platnog poslovanja na međunarodnoj razini. Kompanija je osnovana 2009. godine, 2018. postaje dio Concardis Payment Grupe, vodećeg društva za platni promet u DACH regiji (Njemačka, Austrija, Švicarska), 2019. dijelom Nets Grupe, vodećeg pružatelja platnih rješenja u Skandinaviji, a 2022 kompanija postaje dijelom Nexi Grupacije koja je vodeća europska kompanija u području platnih tehnologija, koja zahvaljujući svojoj veličini, ekspertizi te prisutnošću na brojnim lokalnim tržištima, nudi najjednostavnija, najbrža I najsigurnija platna rješenja potrošačima, poduzetnicima te financijskim institucijama. Smješteni su u Hrvatskoj i Sloveniji, a na usluzi su klijentima iz financijskog i bankarskog sektora diljem Europe. Naš portfelj se prilagođava kako bi se zadovoljili regionalni, lokalni tržišni ili individualni zahtjevi klijenata te njihova poslovna strategija. Tehnološka stručnost glavni je pokretač unapređenja i obogaćivanja njihovih postojećih poslovnih odnosa, kao i glavni izvor inovacija koje pružaju u industriji plaćanja s jasnim fokusom na sigurnost i regulative.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se