Nazad na vijesti
20. listopad 2023.

Nova platforma elektroničkog oglasnika za javnu nabavu (EOJN)

Gosp. Ostap Graljuk iz Narodnih novina i gđa Tajana Repulec iz Infodoma bili su gosti predavači na sastanku AmCham-ovog Odbora za javnu nabavu.

Tema sastanka bila je prezentacija nove platforme elektroničkog oglasnik za javnu nabavu. Novom platformom predviđeni su brojni noviteti koji za cilj imaju olakšavanje provođenja postupaka javne nabave za ponuditelje i za naručitelje. 

Trenutačno u pilot projektu sudjeluje nekoliko naručitelja, a od 1. siječnja 2024. nastat će obvezna primjena za sve naručitelje. Važno je istaknuti kako će svi postupci koji su započeti na staroj platformi na njoj biti i dovedeni do kraja postupka.

AmCham-ovi članovi izrazili su zadovoljstvo s činjenicom da se veliki dio njihovih komentara koji su nadvedeni u stajalištu „Prijedlozi za unaprjeđenje Elektroničkog oglasnika za javnu nabavu RH“ usvojen i integriran u novi EOJN.

 

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se