natrag na listu članova

NOVA TV d.d.

Kategorija Patron Member Industrija: Mediji i izdavaštvo

Nova TV prva je hrvatska komercijalna televizija s nacionalnom koncesijom. S emitiranjem je počela 2000. godine. Od 2018. u vlasništvu je Slovenia Broadbanda.

Danas Nova TV d.d. na hrvatskom tržištu djeluje kao medijska grupa s kanalima Nova TV, specijaliziranim kanalom za zabavu Doma TV, internacionalnim Nova World i dječjim kanalom Mini TV. Strategija kompanije je multimedijalna platforma – sinergija televizije i Interneta. Stoga Nova TV u svojoj internetskoj grupi okuplja niz portala, od news portala DNEVNIK.hr, tematskih portala GOL.hr, Zadovoljna.hr, Punkufer.hr, Zimo.hr, Folder.hr. U vlasništvu Nove TV je i platforma Nova Plus – usluga koja pretplatnicima na odabir nudi više od 5000 sati najboljeg serijskog, filmskog i dječjeg sadržaja, kao i zabavnih i informativnih emisija Nove TV. Nova TV poslovni uspjeh postiže vlastitom domaćom produkcijom te neovisnim i utjecajnim informativnim programom. Grupa Nova TV sa svojim kanalima Nova TV i Doma TV najgledanija je u Hrvatskoj.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se