natrag na listu članova

Odvjetničko društvo Porobija & Špoljarić d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Pravne usluge

Porobija & Špoljarić – Vaše lokalno globalno odvjetničko društvo - Porobija & Špoljarić tijekom 22 godine uspješnog poslovanja ponosno ističe svoju posvećenost klijentima, ali i stalnu predanost inovacijama koja nam omogućuje da zadržimo ljudsko lice, istovremeno podižući kvalitetu naše usluge na novu razinu.

Naša iskustva u pravnim poslovima tijekom više od dva desetljeća stjecana su radom na izazovnim projektima koji su od nas tražili najvišu razinu usluge, od privatizacija, akvizicija, analiza i mišljenja pa do vođenja najkompleksnijih sporova i procesa naplata dugovanja za najveće klijente. Sve navedeno stvaralo je naš know-how i našu kulturu u kojoj inzistiramo na vrhunskoj usluzi za naše klijente, nalaženju optimalnih rješenja za sve vrste pravnih situacija te zadovoljstvu naših klijenata i zaposlenika. Radom za klijente iz sektora visoke tehnologije, financija, ali i onih klasičnih, poput proizvodnje i uslužnih djelatnosti, usavršili smo procese koji nam omogućuju da pružamo brzu, efikasnu i kvalitetnu uslugu kakvu od nas s pravom i očekujete. Čvrsto vjerujemo da naša usluga i rješenja koja Vam nudimo moraju stvoriti dodatnu vrijednost u Vašem poslovanju i životu. Ustrajući na stalnoj transformaciji u pružatelja pravnih usluga za godine koje dolaze, znamo da smo idealan partner svakog klijenta koji u budućnost gleda s osmijehom. Želite li saznati više o Porobija & Špoljarić i uslugama koje nudimo posjetite našu web-stranicu www.psod.hr.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se