natrag na listu članova

Odvjetničko društvo Praljak & Svić d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Pravne usluge

Praljak & Svić je moderno odvjetničko društvo gdje se tradicionalne vrijednosti odvjetništva agilno koriste kako bi se udovoljilo zahtjevima tržišta.

Od samog osnivanja ureda prije više od deset godina, Praljak & Svić kontinuirano savjetuje klijente u njihovim poslovnim pothvatima kao i u redovnom poslovanju, i to na način koji se odlikuje inovativnim i efikasnim pristupom te temelji na odnosu povjerenja sa svakim klijentom. Prethodno iskustvo rada u gospodarstvu pojedinih članova tima te dubinsko razumijevanje izazova sa kojima se klijenti suočavaju dodatna je vrijednost koju P&S tim pruža. Članovi našeg tima specijalizirani su za sva pitanja trgovačkog prava i prava društava, tržišnog natjecanja, nekretninskog i radnog prava, kao i za rješavanje sporova, a pojedini članovi tima posebno su aktivni i u IT industriji. U našem radu nastojimo pragmatičnim pristupom maksimalno umanjiti rizike za naše klijente i naš vlastiti uspjeh vezati za uspjeh naših klijenata.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se