natrag na listu članova

Odvjetničko društvo Šooš Maceljski, Mandić, Stanić & Partneri d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Pravne usluge

Šooš Maceljski, Mandić, Stanić i Partneri d.o.o. (M&S Partneri) je odvjetničko društvo koje se nalazi u Zagrebu, glavnom gradu i poslovnom središtu Republike Hrvatske.

Odvjetničko društvo Šooš Maceljski, Mandić, Stanić i Partneri d.o.o. je društvo s ograničenom odgovornošću, s dugogodišnjom tradicijom i velikim iskustvom rada u područjima prava trgovačkih društava, bankarskog i financijskog prava, stečajnog prava, naplati potraživanja, energetike, naknade štete, kaznenog prava, ugovora, stvarnog prava i nekretnina, parnica, radnog prava, upravnog prava, intelektualnog vlasništva, javne nabave, te mnogih drugih grana prava. Pružamo pravne savjete različitim profilima klijenata, od fizičkih osoba, obiteljskih društava, udruga, startup društava do banaka, financijskih društava, multinacionalnih kompanija i državnih institucija. Visoki standardi u radu koji uključuju veliku predanost, stručnost i visok stupanj efikasnosti dio su naše poslovne etike od kojih nikada ne odstupamo, u cilju pružanja najkvalitetnije pravne usluge. U službi smo naših stranaka gdje god i kada god smo im potrebni.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se