natrag na listu članova

Oracle Hrvatska d.o.o.

Kategorija Patron Member Industrija: Informacijska tehnologija

Hardver i softver dizajnirani na način da rade zajedno. Na taj način Oracle pojednostavljuje informacijsku tehnologiju i potiče inovacije.

Oracle izuzima složenost iz informacijske tehnologije i izmješta je iz organizacije stvaranjem rješenja u kojima hardver i softver rade zajedno – u oblaku i podatkovnom centru. Od poslužitelja i pohrane, preko aplikacija, do baze podataka i povezujućeg softvera, svaki sloj rješenja sastoji se od proizvoda najviše kvalitete, a svaki je proizvod i sloj osmišljen, optimiziran i izveden tako da radi s ostalima. Integrirana rješenja specifična za industriju osmišljena su za rješavanje složenih poslovnih postupaka za širok spektar industrija. A kad se eliminira složenost informacijske tehnologije, organizacije se mogu usredotočiti na poslovne inovacije. Za korisnike kojima su potrebna modularna rješenja Oracleova otvorena arhitektura i mogućnosti većeg broja operacijskih sustav pružaju korisnicima jedinstvene koristi najboljih proizvoda u klasi na svakom sloju rješenja, što im omogućava da stvore posve optimiziranu infrastrukturu.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se