natrag na listu članova

Orbico d.o.o.

Kategorija Patron Member Industrija: Proizvodi široke potrošnje

Orbico d.o.o. dio je grupe Orbico koja zapošljava 2500 ljudi, djeluje u 14 zemalja jugoistočne Europe, surađuje s više od 50 dobavljača i upravlja s više od 200 globalnih i lokalnih robnih marki.

Sva su poduzeća unutar grupe Orbico u većinskom ili potpunom hrvatskom vlasništvu. Orbico d.o.o. osnovan je 1998. godine. U središtu su našeg poslovanja prodaja, distribucija i logističke usluge. Naš je prodajni odjel kvalificiran da pokrije čitavo tržište, uključujući posebne prodajne kanale. Imamo široku distribucijsku mrežu, moderni logistički/distributivni centar, podružnice i utovarna mjesta diljem zemlje kao i ured usmjeren ka korisnicima i prodaji. Neki od partnera s kojima poslujemo u Hrvatskoj uključuju društva Procter and Gamble, Philip Morris, SC Johnson, Nestle, General Electric, Bolton, Laško Grupa i brojna druga. Naša je vizija postati vodećim distributerom u Hrvatskoj. Naša je misija osigurati logističke i prodajne usluge vrhunske kvalitete svojim korisnicima, uspostaviti dugotrajne odnose s poslovnim partnerima i stvoriti okruženje za svoje zaposlenike koje inspirira izvrsnost u svemu što činimo. Svjesni smo važnosti kvalitete rada, profesionalizma i motivacije među zaposlenicima. Stoga je jedan od naših prioriteta osigurati neprekidan profesionalni razvoj naših zaposlenika sukladno potrebama organizacije te njihovim osobnim ambicijama. Iznimno smo ponosni na rezultate istraživanja najboljih poslodavaca u 2007., 2008. i 2009. godini jer smo se tri godine zaredom našli na visokom trećem mjestu među vodećim poslodavcima.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S 326 članova, koji zapošljavaju više od 95.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se