natrag na listu članova

Petrić & Kajić odvjetničko društvo d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Pravne usluge

Petrić & Kajić odvjetničko društvo d.o.o. zastupa interese mnogih klijenata u parničnim postupcima širokog raspona, od najsloženijih trgovačkih sporova do sporova u kojima zastupa klijente radi ostvarenja pojedinačnih interesa.

Petrić & Kajić odvjetničko društvo d.o.o. pruža usluge pravnog savjetovanja za potrebe domaćih i stranih pravnih osoba, s osobitim naglaskom na trgovačko i korporativno pravo, obvezno pravo, imovinsko pravo, te savjetovanje i pravnu podršku domaćim i stranim investitorima, s posebnim naglaskom na investicije u turizmu, IT industriji, industriji medicinskih uređaja, energetskom sektoru, bankarskom sektoru i dr., a koje usluge pružaju odvjetnici s visokim profesionalnim standardima. Zastupajući klijente u rješavanju sporova pred sudovima i drugim nadležnim tijelima, odvjetnici odvjetničkog društva pronalaze najbolja rješenja za klijente pri čemu vode brigu o tome da li se spor može riješiti primjenjujući alternativno rješavanje spora kako bi se za klijenta postiglo najpovoljnije rješenje u što kraćem roku. Odvjetnici u uredu su ovlašteni medijatori i članovi Hrvatske udruge za mirenje.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se